Trendy bogstaver

By | 29. juli 2019

Vi bor i et mørkt land mange måneder om året – lys tiltrækker naturligt vores opmærksomhed, og en butik eller et firma med lysende skiltebogstaver er nemme at læse i al slags vejr. Vælg mellem funky vintagelook i lysende bogstaver eller strømlinet logoskilte med oplyst baggrund. 

Lysende bogstaver 

Lysende bogstaver på gavlen eller over døren er et blikfang, der giver opmærksomhed. Hele døgnet rundt og uanset vejr er lysende skiltebogstaver synlige og kan ses på lang afstand. Den lille butik med vintagetøj eller brugskunst får et professionelt look med butikkens navn i smukke, lysende bogstaver. Den trendy cafe lyser op en kold vintereftermiddag og sommerens udendørsrestaurant tiltrækker andet end myg med appetitvækkende lysskilte. 

Brug også skiltebogstaver internt i firmaet eller butikken for at guide kunderne den rette vej, eller skil dig ud på den store messe med lysende skiltebogstaver over jeres messestand. Det handler om at være unik og fange kundernes interesse. Vælger du en baggrundsbelyst løsning med både logo og bogstaver, kan du opnå en løsning, der nøjagtigt matcher firmaets guidelines for logo, farvebrug og skrifttype. 

3D udhængsskilte med lys

Den moderne tidsalder ønsker alt i 3D, og dit firma kan også være med helt fremme med lysende udhængsskilte. Fortidens retro-skilte med bagersymbolet hængende ud over indgangspartiet er afløst af fremtidens LED-skilte i lysende bogstaver. Du bestemmer selv farve og størrelse og skrifttype hos de fleste producenter. 

3D udhængsskilte er praktiske på befærdede veje, hvor butikker eller firmaer ligger side om side,  og hvor adgangen foregår fra fortovet. Overvej også et udhængsskilt med lysende skiltebogstaver over isbutikken på havnen eller ved frisørsalonen i boligområdet. Uden for industri- og shoppeområder er det sjældent at blikket drages op mod husmure og gavle, og et lysende udhæng som blikfang kan derfor være en fordel i bydele eller boligområder med få eller ingen andre butikker eller firmaer i nærheden.