Transport af asfalt til de små opgaver og de større af slagsen

03 august 2021 Anders Lundtang Hansen

Udstyr til at transportere asfalt og lægge det sker med nogle maskiner, der er meget særegne og specifikke, som de færreste mennesker lige har stående i deres private garage eller carport.

Det er sådan set heller ikke alle firmaer, der har den slags maskiner i byggebranchen, for man kan være et byggefirma, der laver man forskellige opgaver, så det ikke kan svare sig at have købt de her dyre maskiner, fordi man bruger dem for lidt ellers, og så bliver de bare langsomt slidt.

Derfor er det lettere at bruge nogle, som man udlejer fra et firma, hvor de bliver sendt ud til opgaver, hvor man lægger asfalt; for så er de her maskiner tit blevet brugt, og det betyder sådan set ikke, at de bliver unødigt slidte, for de maskiner skal jo bruges for at holdes ved lige.

Og så skal man jo også have lavet asfalten først, og det bliver nogle gange endeligt gjort på stedet, hvor man skal lægge det.

Transport af asfalt ud til alle slags og typer af opgaver

Sådan en opgave kan jo være en mindre kommunal en af slagsen, hvor man skal have lappet nogle huller i asfalten på kørebanerne på vejene i en by.

Så skal man ud at låne disse maskiner og værktøj, så ens egne ansatte i kommunen kan lappe de huller, eller også ansætter man et firma til netop at ordne den slags.

Det kunne jo også være en af de større opgaver, hvor man faktisk skal hen at anlægge helt nye veje, rundkørsler og meget andet, som der skal bindes sammen, så man er nødt til at bygge det over flere perioder.

Det kan også være private kunder, der hyrer sådan et firma til at komme og lægge asfalt hos dem til en indkørsel, hvor man ikke ønsker grus eller fliser – man vil have asfalt!

 

Flere Nyheder