Skal du bruge en advokat til en erstatningssag i Aarhus?

By | 4. oktober 2016

Står du og skal bruge en advokat århus, så er det en helt oplagt løsning at benytte Hviid advokater. Her kan du trække på et team af specialiserede advokater. Disse er naturligvis 100 procent uvildige, og vil kun arbejde for dine interesser. Via aarhus-advokat.dk kan du tage kontakt ved at udfylde en online formular med diverse informationer om dig selv og om det emne, du har brug for hjælp til. Den første samtale hos Hviid advokater er altid gratis, og du får siden fuld åbenhed om forventet budget og tidsforbrug.

Arbejder også med erhverv

Du kan også trække på Hviid advokater, når det handler om juridiske spørgsmål på en lang række andre området. Har du brug for rådgivning eller support i forbindelse med ejendomshandler, dødsbobehandling, eller generelt retsager samt måske ved håndtering af testamenter og ægtepagter? Så er det Hviid advokater, du skal henvende dig.

Men hos Hviid advokater arbejder det også med erhvervsspørgsmål. Du kan få rådgivning, hvis du tænker du på at starte virksomhed, men er i tvivl om hvilken type selskab eller om du evt. skal vælge en enkeltmandsvirksomhed. Måske er det mest hensigtsmæssigt at vælge en anpartsselskab eller et aktieselskab eller måske er et interessentselskab den bedste løsning.

Når du starter virksomhed skal der typisk indgås masser af aftaler og kontrakter. Dette kan være med leverandører, samarbejdspartnere og eksterne konsulenter. Til dette kan du få masser af rådgivning hos Hviid advokater. Det sammen gælder i forbindelse med den indviklet erhvervslejeret. Du starter typiske op med at skulle leje dig ind i nogle lokaler, når du starter en virksomhed. For at sikre dig at få lavet aftalen korrekt, er det en god ide at benytte den store viden de har hos Hviid advokater i blandt andet Aarhus.

Har du problemer med en entreprise?

Ofte opstår der tvister i forbindelse med byggesager og entrepriser. Generelt er et byggeri en komplekst sag, og der kan forekomme tvister omkring eventuelle fejl og mangler, men også omkring forsinkelser og udførelse af ekstra arbejde. Hos Hviid kan de tilbyde advokatrådgivning inden for bygge- og entrepriseret. Dette kan gøres for alle byggeriets forskellige aktører. Hos Hviid kan de både assistere håndværksvirksomheder, entreprenører og bygherrerer. Med Hviid kan du få løst problemerne, og I kan komme videre med byggeriet hurtigst muligt. Når du skal indgå din entreprisekontrakt er det også altid en god ide, at benytte en advokat fra Hviid. Dermed er du sikker på, at der fra start er de rette juridiske forhold mellem bygherre og entreprenør.