Pas (ekstra) godt på din Flos miss k lampe

By | 27. maj 2019

Det er et kært stykke af ens ejendom at have sådan en skøn flos miss k lampe i ens favn og ikke mindst, når den er sluttet til og den lyser så perfekt ud, som man havde håbet. Det var tydeligvis et godt køb!

Dog er det også klart, at ens Floss Miss K lampe vil forgå, som tiden går, som det sker med så mange andre ting, så den kommer ikke til at se lige så funklende ny og skinnende ren ud, som den gør, lige når du har pakket den ud, hvis du vel at mærke har købt den fra ny.

Men der er dog nogle ting, du kan gøre for, at den kommer til at holde længst muligt, og det gælder både, når den er i funktion, når den skal gemmes væk under flytning og transporteres, eller den skal gemmes væk i en periode, hvor den ikke bliver brugt aktivt.

For hvis du for eksempel ikke skal bruge den i en periode, hvis for eksempel der ikke er plads til den, eller du vil prøve noget indretning med en anden lampe-type i en periode, så skal du ikke bare pakke den ind i bubble wrap eller andet for at skåne den mest muligt, du skal også lægge den i et egnet rum.

Hvis du lægger den i blandt andet et loftværelse, hvor der ikke er god isolering, kan den skiftende temperatur gøre skade på både lampen, fatningen og ledningerne, så den ikke vil fungere lige så flot, som den gjorde før, når du hiver den frem igen.

Og desuden skal du huske at tage pæren ud.

Mens din Flos Miss K-lampe hænger fremme, er det desuden vigtigt, at du altid gør den ren jævnligt og det med andet end bare en støvekost hen over overfladen i ny og næ.

Den skal også vaskes af med en fugtig klud.