Pakkeforsendelser? Sådan finder du den billigste

By | 12. september 2017

Skal du jævnlig sende pakker til både indland og udland? Så ønsker du dig garanteret en pålidelig og billig leverandør, der kan sørge for, at dine pakker når sikkert frem. Men hvordan finder du sådan en?

Vi har været i dialog med en lang række mennesker, der har sendt pakker både som privatpersoner, men også som virksomhed, og de peger allesammen på én løsning: pakke.dk. Her samles alle leverandører i en overskuelig prisberegner, og du kan derfor nemt og hurtigt finde ud af, hvad det koster at sende en pakke – og ikke mindst få den sendt afsted.

Top 1 på Truspilot

Man kan sige meget om virksomheder og det de lover på deres hjemmesider. Pakke.dk slår sig på høj brugervenlighed, god kundeservice og ikke mindst et enkelt og effektivt koncept. Man kan fristes til at tro, at det blot er velskrevet reklame, men det ser ud til at de lever op til ordene; i hvert fald ligger virksomheden nr. 1 på Trustpilot i fragtkategorien.

På Truspilot fremhæver kunderne først og fremmest at det var let at navigere i systemet, at den valgte leverandør kom til tiden og ikke mindst at prisberegneren gør det nemt at finde en god pris på forsendelsen.

Sådan foregår det

Skal du sende en pakke til USA, New Zealand, Frankrig, Rusland eller et helt 5. sted? Sådan gør du, hvis du vil benytte dig af pakke.dk:

1) Pak pakken forsvarligt ind.

2) Noter vægt samt mål på forsendelsen.

3) Tast afsenders plus modtagers postnummer ind på pakke.dk, følg efter med godsstørrelse samt vægt og vent til prisen dukker op.

4) Vælg den ønskede løsning.

5) Overvej om din pakke skal forsikres. Hvis ja, så husk at tilkøbe forsikringen.

6) Udfyld afsender- og modtagerinformationer.

7) Læn dig tilbage og vent til din pakke bliver hentet.

Det er præcis lige så nemt, som det lyder, og konceptet får klart vores anbefalinger med på vejen.