Pakke forsendelse til erhverv

By | 18. september 2017

For et halvt års tid siden åbnede jeg min webshop, i hvilken jeg sælger kontormaterialer til fortrinsvis erhvervsdrivende og virksomheder. Det er som oftest office managere og sekretærer, som bestiller kontormaterialer hjem, da de ikke har tid til at rende ud i byen og købe ind hver gang kontoret er ved at være løbet tør for kuglepenne, printer toner og papirclips. Og ofte opdager de ikke, at de er ved at løbe tør, før de rent faktisk ER løbet tør! Derfor har jeg brug for at kunne garantere min kunder hurtig leveringstid – og her er fragtfirmaet det svageste led. Jeg kan simpelt hen ikke tillade mig at anvende et fragtfirma, som ikke kan overholde leveringstiden, eller har en historik, som fortæller mig, at de har det med at miste deres pakker. Derfor søgte jeg længe efter det helt rigtige fragtfirma, endte med at få anbefalet pakke.dk af en af mine gamle kolleger.

https://www.pakke.dk/pakke-forsendelse har de en virkelig smart pris- og forsendelsestids beregner, som gør det nemt at sende pakker, uanset størrelse. Her kan du angive antallet af pakker i forsendelser, størrelsen på pakken – længde, højde og bredde – på din forsendelse, samt modtagers og afsenders postnummer. Dernæst får du lov at vælge mellem tre forsendelses metoder – Økonomi, Standard og Ekspres – for hvilke antallet af dage, forsendelsen vil tage, er angivet samt prisen med og uden moms. Det bliver simpelt hen ikke nemmere eller mere gennemsigtigt. Priserne er aldeles rimelige, og leveringstiderne formidable! For Økonomi forsendelsen er leveringstiden inden for Danmark 1-2 arbejdsdage, for Standard er den en enkelt arbejdsdag, og for Ekspres er du garanteret levering inden 12:00 næst kommende arbejdsdag. Det må altså siges at være pænt hurtigt!

Jeg har faktisk udelukkende brugt pakke.dk næsten siden jeg startede min butik, og må sige, at jeg er ovenud tilfreds.