Overblik over spil med mytologi

By | 6. oktober 2018

Hvor godt kender du egentlig til den nordiske mytologi?

Det er blevet populært som aldrig før at lege viking i moderne tid, så mange mennesker begiver sig ind i en vikinge-verden- og det gælder faktisk også gamingverden med deres spilproducenter til onlinemarkedet.

Det kommer vi ind på senere, men først skal vi til lidt mytologisk undervisning.

Yggdrasil er livets træ i den nordiske mytologi. Det er et stort asketræ, hvor der blandt andet bor drager og har de ni porte ind til mange verdener, for eksempel gudernes, der kendes som Asgård.

Og hvorfor fortæller vi dig så det?

Det gør vi, fordi der findes et firma ved navn Yggdrasil Gaming, som, når du dykker ned i deres spilverden til onlinecasinoer, vil opdage, yder nyt liv til en verden med spillemaskiner- automater og helt andre spil, der kan synes stagnerede eller kedelige i deres udviklingsfaser.

Sådan ligger landet ikke hos Yggdrasil Gaming

Firmaet har faktisk base på Malta, hvilket er lidt langt fra Norden, og så er de blot blevet grundlagt tilbage i 2013, men det er som bekendt hos de unge eksistenser, at man ser fremtiden og oplever et gåpåmod, hvor ældre eksistenser måske værger sig ved at begive sig ud på ukendt terræn.

Når du prøver spil fra Yggdrasil Gaming er det en spiloplevelse, hvor der er leget med de nyeste teknologiske muligheder for at give en stor og eksemplarisk spiloplevelse, der er lidt udover det sædvanlige.

Hvad gør dem så så innovative? Det er svært at forklare uden at nørde for meget, som nok ikke interesserer gamere og bettere generelt, men det kan nævnes, at de bruger HTML 5-kode, hvilket vil sige, at overgangene mellem spillene og aktionerne deri forløber utroligt smidigt og er flotte at se på.

Så hvis du skal have en ny spiloplevelse, som du næppe har set lignende før, så skal du prøve et spil fra Yggdrasil Gaming.