Nofred – nordiske børnemøbler i høj kvalitet

By | 5. august 2019

Elsker du at indrette dit hjem med flot, dansk design og fine, nordiske farver? Skal selv børneværelset være udført i god stil og med kvalitetsmøbler? Så bør du helt klart se nærmere på det populære danske brand Nofred. 

Hvem står bag Nofred?

Bag det lækre brand står to power kvinder, Sandra og Signe. De har mere end 30 års erfaring til sammen indenfor alt fra kunst, mode og produktdesign til marketing, PR og grafisk design. Det er derfor ingen hemmelig, at de har brugt deres talenter til at udvikle og lancere det skønne brand Nofred. Det så dagens lys i 2014 og er siden da blevet kært eje af mange danske forældre og børn. 

Brandet skiller sig ud ved, at det kombinerer både det danske og nordiske udtryk og kvalitet samt det eventyrlige fra hele verden. De to kvinder bag brandet elsker nemlig at rejse og har taget indtryk med fra hele verden med i deres design og skabelse af Nofred brandets skønne børnemøbler og legetøj. 

Nofred – høj kvalitet og tidløs design til børneværelset

Nofred brandet står bag mange lækre møbler og legetøj til børneværelset. Som den skønne Mouse stol. Denne Nofred stol fås i et væld af flotte, naturlige farver som white oak, oak, grey oak og black oak. Nofred stolen er både funktionel, minimalistisk og tidløs. Den kan passe ind på ethvert børneværelse og bruges gennem flere generationer. I samme serie som stolen finder du også et Mouse bord, som kan bruges sammen med stolen.

Mouse stolen er tilgængelige som børnestol eller juniorstol afhængig af barnets alder. 

Shop Nofred børnemøbler og legetøj til gode priser

Ja, hvor kan du så finde produkterne fra dette lækre, danske brand? Det kan du i webshoppen Loukrudt. Her finder du både de fine stole, de skønne borde, de smukke dukkehuse og meget mere. Du finder hele det store udvalg lige her: https://loukrudt.dk/nofred