Hvorfor er en salgsvurdering noget, du skal prioritere?

21 juni 2022 Cecilie Mortensen

advertorial

Hvad end du ejer et hus, en lejlighed, et sommerhus, en gård eller lignende, så bør du overveje en salgsvurdering. Det gælder især, hvis du snart overvejer, om du skal flytte i noget nyt. Prøv bare læse med her. 

De gode grunde til at få lavet en salgsvurdering 

Få et bud på hvad din bolig kan sælges for 

Når du vælger at få en salgsvurdering, så kan du se frem til et konkret bud på, hvad din bolig kan sælges for. Og det er relevant at vide, uanset om du har boet i din bolig i kort eller lang tid. 

Flere ejendomsmæglere tilbyder det gratis

Noget du bestemt også bør vide er, at flere ejendomsmæglere tilbyder en salgsvurdering ganske gratis. Der er derfor ingen grund til at holde dig tilbage, selv når du bare går og overvejer, hvad der skal ske med din bolig. For det kommer alligevel ikke til at koste dig noget. 

salgsvurdering

Få lavet det flere steder og sammenlign priserne 

Du kan overveje, om ikke du skal få lavet flere salgsvurderinger. For så kan du få forskellige professionelle input ift., hvad din bolig kan sælges for. Og du kan bagefter vurdere, hvordan buddene ligger ift. hinanden. 

Husk at det ikke altid er den højeste pris, som er den eneste ting, du skal gå efter. For det er utrolig vigtigt, at prisen er realistisk og retvisende ift. markedet – for ellers kan du ende med, at boligen får en lang liggetid.

Du kan få en bedre fornemmelse af ejendomsmægleren

Noget der også skal nævnes er, at du kan få en bedre fornemmelse af den ejendomsmægler, der kommer ud til dig. For mon ikke du gerne vil havne hos en, der er behagelig, som virker dygtig og som en du klinger med, hvis du engang skal sælge din bolig? Tag derfor også gerne at overvej en salgsvurdering, da du bedre kan vurdere, hvem du ønsker at bruge: https://www.gravelstone.dk/gratis-salgsvurdering/.

Flere Nyheder