Hvilken type trampolin til haven er bedst?

By | 27. november 2020

Der findes et væld af trampoliner på markedet. Trampoliner til haven fås i mange forskellige størrelser og udformninger, hver især med deres fordele. Om du skal vælge en stor eller en mindre havetrampolin kommer selvfølgelig meget an på havens størrelse og dine ønsker til prioritering af pladsen heri. Og så er der spørgsmålet om hvorvidt du skal vælge en trampolin til nedgravning eller om du skal satse på at købe en frit stående og flytbar model.

Fordele ved at købe en trampolin til nedgravning

Det er klart, at der med en trampolin til nedgravning følger lidt ekstra arbejde. Du skal grave et hul i din græsplæne og montere trampolinen på forsvarlig vis. Du vil ikke kunne flytte trampolinen når først den er etableret – i hvert fald ikke nær så nemt som du vil kunne med en frit stående trampolin. Og havetrampoliner til nedgravning fås typisk ikke i nær så store størrelser. Til gengæld slipper du for at få skæmmet din udsigt over haven af en stor og klodset trampolin.

En trampolin til nedgravning har ydermere den fordel at du ikke behøver at bekymre dig om hvorvidt børnene faldet ned fra den, hvorfor du ikke behøver at montere et sikkerheds net. En nedgravet havetrampolin er forsynet med polstring rundt omkring kanten i hele trampolinens omkreds således at risikoen for alvorlige skader i forbindelse med fald minimeres. Og så har en nedgravet trampolin den helt store bonus gevinst at naboerne ikke bliver generet af de hoppende børn i samme grad som det er tilfældet med en flytbar havetrampolin.

Dette betyder at du kan give dine børn muligheden for at hoppe på trampolin selv om grundejer foreningen har bandlyst de store trampoliner. Med en nedgravet trampolin kan børnene lege og øve sig uden at det går ud over naboernes fred og privatliv.

Læs mere om havetrampoliner på husblog.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *