Flotte tænder er en mulighed for alle

By | 11. januar 2021

Der er ikke noget som at få et smil af en fremmed. Smil varmer, og især de smil vi ikke havde forventet at få. Derfor er det også dejligt, hvis man selv kan være en af dem, der smiler til andre – men det er svært, hvis du er ked af dit smil!

Er du flov over dine tænder eller dit smil? Er overbiddet for stort? Har du måske underbid? Sidder dine tænder helt skævt? Eller er det bare en enkelt tand, der driller dig? Uanset hvad du er ked af ved dit smil, så kan det ordnes med en tandregulering – og den kan du få hos You Smile I Smile (https://yousmileismile.dk/), der har dedikeret klinikken til det unikke system Invisalign.

Hvad er Invisalign?

Har du aldrig hørt om Invisalign før? Det er ellers et meget populært system til tandretning, der bliver mere og mere populært, som årene går, og der er efterhånden en lang række danske tandlæger, der er blevet certificerede behandlere.

Invisalign består af gennemsigtige tandskinner, der skånsomt rykker tænderne fra uge til uge. Der laves en individuel behandlingsplan hos tandlægen, som tager udgangspunkt i både aftryk, fotografier og røntgenbilleder, og det er naturligvis forskellige fra person til person, hvor lang tid en tandretning tager.

Som udgangspunkt tager de fleste tandreguleringer 9-15 måneder, men det kan både gå hurtigere, hvis det kun er få tænder, der skal rykkes, eller det kan tage længere tid, hvis du har en kompleks tandstilling. Prisen varierer også fra person til person, men den ligger som regel i spændet fra 20.000-50.000 kr.

Synes du, det lyder af mange penge, så bare rolig; du kan med sikkerhed finde en tandklinik, der tilbyder en afbetalingsordning, og det behøver ikke at koste ekstra. Som regel er det både gebyr- og rentefrit at lave en afdragsordning, der passer til dit budget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *