Find en bolig i det naturskønne Rebild

By | 16. november 2020

Går du med ønske om at flytte til naturskønne oplevelser, kan du med fordel overveje at kigge på boligselskaber i Rebild og undersøge, om de har ledige lejligheder. Rebild som ellers er kendt for at være vært for den dansk-amerikanske fest på den amerikanske uafhængighedsdag d. 4. juli, er meget mere end det.

Byen ligger omgivet ikke alene af de skønneste bakker, men i hjertet af den smukkeste nordjyske natur, som ikke fås bedre mange andre steder i Danmark.

Boliger i det nordjyske

Leder du efter en bolig i naturskønne omgivelser, til en pris der er til at betale, samtidig med at du også får en rimelig antal kvm er det nordjyske værd at kigge nærmere på. Her er det relativt nemt at finde en bolig, til en husleje der er til at betale og omgivelserne er fantastiske.

Samtidig er der fra kommunernes side en betydelig bedre service, end man ofte ser i byerne. Skolerne og daginstitutionerne er i en nyere og bedre stand, end hvad man ser i storbyerne, da de ikke har haft op til flere generationer af elever. 

Foreningslivet er ofte rigt og der er et vælg af aktiviteter. Både inde og udendørs og til børn og voksne.

Lokale butikker

Noget at de triste er at køre igennem en by, som er helt død og der ikke er en butik i miles omkreds. Det er noget af det der afholder mange fra at flytte. At det er umuligt at handle i lokalområdet, samtidig med at området virker forladt. Der findes heller ikke noget mere ucharmerende end de kæmpe store anonyme indkøbscentre. Praktiske og billige, men kedelige.

Derfor arbejder kommunen også aktivt for at fremme det lokale handelsliv, så det ikke forsvinder helt. Både fordi det giver liv til området, men også fordi det betyder værdifulde arbejdspladser til borgerne i området.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *