Få en tryg bolighandel med kompetent og billig rådgivning fra en boligadvokat

By | 10. januar 2018

Når du skal ud og købe ejer- eller andelsbolig, så er der mange penge på spil, og hvis du gerne vil have en tryg bolighandel, så kan det godt betale sig at hyre en dygtig boligadvokat til juridisk rådgivning og gennemgang af købsaftale og alle vigtige dokumenter, før du sætter din underskrift. En boligadvokat behøver ikke at være dyr for at være god. Faktisk kan du sagtens finde boligadvokater til favorable og gennemskuelige priser, som er erfarne og dygtige, og som er 100 % din sparringspartner under hele processen med at købe bolig.

Hurtig sagsbehandlingstid og billige boligpakker

Hos eBoligadvokat har de mange års erfaring med at rådgive boligkøbere, og her kan du få professionel og kompetent juridisk rådgivning. Din sag bliver behandler i løbet af 24 timer, hvilket især er en fordel, hvis hus- eller lejlighedshandlen skal gå stærkt, hvilket den jo gør nogen gange. eBoligadvokat har faste lave priser, og du finder forskellige boligpakker på hjemmesiden, hvor du helt nøjagtigt kan se, hvad det koster, og hvad du får for pengene. Dermed undgår du ekstra gebyrer eller andre overraskelser. Eksempelvis skal du betale 6.250 kr. for en boligpakke til huskøb eller køb af ejerlejlighed, og hvis det er en andelsbolig, så skal du betale 4.000 kr. Du kan også få boligpakker til sommerhus og projektbolig.

Få en gratis og uforpligtende samtale med erfaren boligadvokat

Du kan få en gratis og helt uforpligtende samtale med en boligadvokat, hvis du ønsker det. Du kan booke en samtale via hjemmesiden, og samtalen kan foregå enten telefonisk eller på eBoligadvokats kontor på Frederiksberg. Dermed kan du få lejlighed til at høre mere om, hvad eBoligadvokat kan tilbyde dig og få afstemt forventningerne. Med en boligadvokat ved din side får du en tryg bolighandel, og der bliver sørget for juridisk gennemgang af alle dokumenter, udarbejdelse af skøde, tinglysning og refusionsopgørelse. Korrespondancen med banken og ejendomsmægler/sælger tager boligadvokaten sig også af. Du finder mere information på eBoligadvokats hjemmeside https://eboligadvokat.dk/boligadvokat-priser/.