Få dit gamle badekar til at stå som nyt med en frisk emalje

By | 15. april 2020

Er du ved at være træt af at dit badekar ikke længere egner sig til lange, lune karbade? Har du ikke på nogen måde lyst til at fylde dit gulnede, slidte og skrammede badekar med varmt vand og lade dit luksus legeme nedsænke deri – og er du tæt på blot at skrotte badekarret, fordi det simpel hen er blevet for klamt? Så bør du tænke dig om én gang til.

Det er nemlig ikke nogen gratis omgang at udskifte et badekar. Uanset om du har tænkt dig et nyt badekar, eller om du i stedet vil mure en helt ny brusekabine op, er der ikke tale om en hverken billig eller tidsbesparende affære. Vælger du i stedet emaljering af badekar, kan du på få timer få dit badekar til at stråle som nyt. Og det til en brøkdel af den pris, det ville koste at skrotte det gamle badekar.

Få et flot og skinnende badekar på få timer med emaljering af badekar

En dygtig badekarsmaler vil nemlig hurtigt og nemt kunne renovere dit badekar, således at du inden for et døgn vil kunne bruge det igen. Processen tager typisk mellem 4 og 7 timer, og inkluderer rensning og slibning af dit badekar, påføring af ny, holdbar emalje, og til slut polering af badekar, således at det atter fremstår skinnende og ensartet i emaljen.

Når badekarret renses, fjernes gamle aflejringer af kalk og okker, som gør overfladen ru og misfarvet, og som ikke lader sig fjerne ved almindelig vask. Skrammer og revner spartles ud, og badekarret slibes på ny, så at indersidens overflade er klar til at modtage den nye emalje.

Emaljen, som består af en blanding af uretan og akryl, påføres ved hjælp af en sprøjte pistol, og hærder i løbet af 24 timer. Og så har du et smukt og funktionelt badekar, som kan danne rammen om mange timers afslappende selvforkælelse. Læs mere på ny-emalje.dk