Er du blev ramt af piskesmæld?

By | 31. oktober 2016

En af de hypiske skader i forbindelse et trafikuheld er piskesmældsskader. For rigtig mange danskere kommer hvert år til skade i trafikken, og rigtige mange af disse skader er netop piskesmæld. Både ved piskesmældsskader, og ved flere andre skader, kan det være rigtigt svært at føre sin sag overfor de pågældende forsikringsselskaber. Forsikringsselskaber gør hvad de kan for at komme til at betale så lidt som muligt, mens du som skadelidt naturligvis altid vil have den erstatning, du er berettiget til. Derfor er det oplagt at få tilknyttet en erstatningsadvokat, der kan hjælpe dig med din sag.

Og søger du en erstatningsadvokat med stor erfaring i erstatningssager, og som blandt andet har stor erfaring i piskesmældsskader, så er det oplagt at kontakte Hviid Advokater. Hos Hviid Advokater har de stor erfaring på netop dette område. Hviid har ført rigtig mange sager for tilskadekomne over hele Danmark. De ved at piskesmæld også kan opstå ved påkørsel bagfra, men at det også kan opstå med påkørsel forfra og fra siden. Hviid Advokater har kontorer i alle de store danske byer. Dermed kan du både nyde godt af en landsdækkende service, men samtidig få fat på en advokat, der har kendskab til de lokale forhold

Forskellige typer af erstatning

Skader som følge af trafikuheld kan resulterer i en række forskellige typer af erstatning. Du kan blandt andet få erstatning for svie og smerte, så længe du er syg, du kan evt. få kompensation for tabt arbejdsfortjeneste, få erstatning, hvis du har pådraget dig varige mén og hvis du har lidt tab af erhvervsevne. Men der er også situationer, hvor du kan få forsørgertabserstatning, hvis du mister din ægtefælle, samlever eller en forældre.

Beskatningen kan være indviklet

Er du i tvivl om beskatningsreglerne i forbindelse med erstatning, så kan du via Hviid-erstatningsadvokater.dk få et overblik over henholdsvis skattefrie og skattepligtige erstatningsbeløb og godtgørelse, som du muligvis kan kræve i forbindelse med færdelsuheld. Generelt kan du via Hviid-erstatningsadvokater.dk få masser af information om hvordan du skal forholde dig i forbindelse med  erstatningssager. Her kan du også let tage kontakt til Hviid Advokater. Det er blot at udfylde en formular med information om din skade online. Derefter vil du blive ringet op af Hviid Advokater. Den første samtale er altid gratis, og generelt skal du ikke betale salær, hvis du ikke får erstatning. Og altid får du en 100 procent uvildig erstatningsadvokat, der 100 procent arbejder for at optimere dine forhold.