En Tesla Model Y i Roskilde gør, at du er med på moden

18 juli 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis der er en biltype, som alle mennesker snakker om, så er det Tesla.

Man kender endda manden bag så meget, at vedkommende er blevet et ikon og en af de rigeste mennesker i verden.

Når man tænker på den videnskabsmand, som der forskede meget i elektricitet og som bærer navn med bilen, der først blev rigtig anerkendt efter sin død, så er det noget helt andet med Tesla.

For bare nogle årtier siden ville man have grinet ad, at folk ville forsøge sig med elektriske biler, men som man kan se det nu, så er man næsten et fjols, hvis man ikke har en elbil – og det skal næsten helst være en Tesla.

Det er at sammenligne med, at der er en coladrik, der er mere kendt end andre; man tænker på et bestemt styresystem til computere før alle andre, og du har formentlig også en smartphone, der har et logo med et æble på.

Tesla Model Y Roskilde

Du bliver næsten banebrydende med en Tesla Model Y fra Roskilde

Sådan er det bare med nogle mærker og ikoner, og disse har jo bevidst over tiden, at de næsten er synonym med det, som de begår sig med.

På samme måde kan man næsten regne med, at selvom Tesla er relativt ny i forhold til nogle af de andre, vi indirekte har nævnt her, så vil de nok også være store i fremtiden og kendte for deres elbiler.

Men fordi det er nyt, så behøver det ikke være dyrt eller langt væk fra dig, så du kan da få dig en Tesla Model Y Roskilde, så du ikke skal rejse for langt væk for at anskaffe sig sådan en ny Tesla.

Selv hvis man ikke bor på Sjælland, så er det jo værd at køre efter, for der var måske mange, der troede, der ville gå flere år endnu, før den slags kom til Danmark.

Flere Nyheder