Bordlamper – den optimale belysning til hygge og stemning

By | 30. juli 2018

Indretning af det ægte designer hjem bør foregå efter grundige overvejelser, og under hensyn til rummenes disposition og størrelse. Det kan for eksempel ikke nytte noget at prøve at indrette en funkis villa med løvefødder og gesvejsninger, som man ville bruge til indretning af en gammel, statelig lejlighed. Og der kommer sjældent noget godt ud af at prøve at omskabe en herskabs lejlighed til et minimalistisk New Yorker loft med nøgne beton gulve og blotlagte mursten. Bolig indretning fungerer nu engang bedst, når det sker i samarbejde med boligens ånd og karakter.

Indret dine rum med den rette type belysning

Det samme gør sig gældende, når det handler om at vælge den rette belysning til hjemmets respektive rum. Har du brug for godt arbejdslys, for eksempel i køkkenet eller i hobbyrummet, bør du gå efter lamper, som kan levere et regulært og ensartet lys – for eksempel spots eller loftlamper. Er målet en hyggelig, intim og indbydende stemning, bør du vælge lamper, som afgiver et blidt og dæmpet lys i afgrænsede områder – det kan for eksempel være pendler, gulvlamper eller bordlamper.

Bordlamper – rigtige hyggespredere

Hvis din stue skal være hyggelig og rar at tilbringe aftenerne i, skal den være decentralt belyst. Og til dette formål egner bordlamper sig eminent. Bordlamper fås i så mange forskellige designs, størrelser og udformninger, at du snildt vil kunne finde én eller flere bordlamper, som passer præcist til din indretnings stil. Du kan vælge og vrage blandt smukke designer lamper fra internationalt anerkendte brands så som Lumen Center Italia, lumini, Made By Hand, Marc Pascal, Muuto, Northern Lighting, Nuura, NYTA, Original BTC, Parachilna, Paulmann, PDiesel with Foscarini, Dreizehngrad, DybergLarsen, Established & Sons, Estiluz, Fabbian, Ferm Living, RestartMilano, roommate, Royal Botania, Schottlander, Secto, Serge Mouille, Studio Italia Design, Tom Dixon og Tom Rossau i den online shop på andlight.dk