Bliv flot kørende til sommer med sæsonleasing

By | 29. marts 2021

Drømmer du om at cruise landeveje og strandpromenader tynde i en lækker cabriolet her til sommer? Så bør du overveje sæsonleasing. Med sæsonleasing kan du nemlig lease en lille rap sportsvogn eller en spændende luksusbil helt efter eget valg på fordelagtige flexleasing vilkår, og kun betale for de måneder du bruger bilen. Og så er det pludselig meget sjovere at tilbringe sommeren under vore hjemlige himmelstrøg.

Hvorfor skal jeg vælge sæsonleasing?

Sæsonleasing er et oplagt valg for dig som gerne vil køre rundt i en lækker bil men ikke ønsker at binde for megen kapital i bilen. Sæsonleasing er nemlig en form for flexleasing hvor du betaler bilens registrerings afgift fordelt hen over de måneder hvor din leasing aftale løber. Det betyder at du ikke skal punge hele registrerings afgiften ud på én og samme tid, og af samme grund ikke bliver nødt til at binde dig til et dyrt bil lån.

Samtidig giver sæsonleasing dig også mulighed for at køre i forskellige biler sommer og vinter. Denne form for fleksibilitet er helt unik for sæsonleasing. Med sæsonleasing kan du altså vælge en let og lækker sportsvogn, eventuelt en cabriolet, i det lune sommer halvår, og skifte den ud med en mere praktisk og solid firhjulstrækker når vinteren går sit indtog med lave temperaturer og sjappet vejr. En praktisk løsning for dig som ønsker en fleksibel leasing aftale – og som sætter pris på lækre biler i luksus klassen!

Hvor kan jeg lease en bil med sæsonleasing?

Hos SpecialCars, som er et dansk leasing firma med speciale inden for eksklusive leasing biler, kan du altid få en god sæsonleasing aftale sat i stand. SpecialCars tilbyder biler af mærkerne Audi, Bentley, BMW, Land Rover, Maserati, Mercedes Benz, MINI, Porsche, Volkswagen og Volvo. Du kan se alle de flotte biler hos SpecialCars på hjemmesiden SpecialCars.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *