Beskyt din bolig med videoovervågning

By | 16. september 2021

Indbrud rammer alle typer bolig ejere – og det er altid en god idé at beskytte sig imod denne ubehagelige oplevelse. Hvis du er bange for at tage på ferie fordi du frygter indbrud i boligen findes der en række tiltage du kan udføre for at minimere risikoen.

Du bør selvfølgelig lade samtlige døre – og de fleste vinduer i stueplan – udruste med moderne og sikre låse. Et moderne låse system er en vigtig forudsætning for en sikker bolig, og giver dig samtidig ekstra point hos dit forsikrings selskab.

Det samme gør sig gældende når du installerer et alarm system. Og vil du være helt sikker på at boligen er sikret optimalt bør du opsætte kameraer til videoovervågning både udendørs og indendørs.

Forebyggende effekt med udendørs videoovervågning

Et af de vigtigste formål med videoovervågning er den forebyggende virkning. Når du opsætter et eller flere kameraer uden for din bolig, og samtidig gennem tydelig mærkning gør opmærksom på at huset er videoovervåget, vil du kunne skræmme rigtig mange potentielle indbrudstyve væk.

Ingen har lyst til at havne på ”skjult kamera” i færd med at bryde loven. Og skulle tyven alligevel beslutte sig for at gennemføre sit forehavende kan du ved hjælp af videoovervågning inde i huset dokumentere hans færden og gerninger ved hjælp af knivskarpe optagelser.

Lad videoovervågning hjælpe med opklaring og forsikring

Disse optagelser kan være til stor hjælp for politiet i forbindelse med opklaring af forbrydelsen, og kan måske endda føre til pågribelse af gerningsmanden. Så kan du med lidt held få dine stjålne værdier tilbage.

I alle tilfælde vil video dokumentation også være værdifuld i forhold til din forsikrings anmeldelse. Når dit forsikringsselskab har mulighed for at se indbruddet på video kan sagsbehandlingen ekspederes hurtigere – og du vil kunne få din erstatning til udbetaling inden for kort tid.

Du kan finde udstår til videoovervågning i den online shop på dkkamera.dk.