Bæredygtighed i frisørsaloner

By | 17. april 2018

I de seneste par år er fokus på bæredygtighed steget. Mange ønsker med deres valg i dagligdagen at tage højde for miljøet. En måde at støtte en bæredygtig udvikling kan være at købe produkter, der er økologiske, samt at vælge at handle i de forretninger, der har fokus på en bæredygtig dagsorden. Du kan eksempelvis finde en Økologisk frisør i København, og på den måde få klippet, farvet eller stylet håret med god samvittighed. Hos en bæredygtig frisør benyttes produkter til pleje og styling, der har omtanke for miljøet. De er produceret ansvarsfuldt og tager dermed ansvar for både mennesker og miljøet. 

Kan skønhed og miljøansvarlighed forenes?

Måske tænker man, at de økologiske, bæredygtige produkter ikke er lige så effektive som de traditionelle – netop fordi at disse er fremstillet af rene ingredienser fra naturen og dermed ikke indeholder en masse kemi. Dette er imidlertid en myte, da de økologiske, bæredygtige produkter ofte også er de bedste på markedet. Aveda er et mærke, hvis kerne er naturen, og produkterne fra Aveda er fremstillet af rene ingredienser som blomster- og planteekstrakter. De indeholder de essentielle olier, der holder håret sundt og vitalt. De passer godt på hud og hår, da de netop ikke indeholder en masse tilsætningsstoffer. Dermed kan skønhed og miljøansvarlighed let forenes.

Få vejledning i hårplejeprodukter

Når du skal investere i hårprodukter til styling eller pleje, er det vigtigt, at du finder de rette produkter – dem, der passer til netop dit hårs struktur og behov. Med en dygtig frisør kan du få råd og vejledning i pleje- og stylingprodukter, og i samråd med dig kan de produkter vælges, der er bedst for dig. Med valg af økologiske hårplejeprodukter kan du samtidig passe godt på både dig selv og miljøet. Du får de produkter, der styrker strukturen i dit hår og som holder flot på frisuren.